Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Achterveld 3791

Ontdek Achterveld

3791 Achterveld

Omschrijving


Gemoedelijk wonen in een dorpse sfeer. Kinderen die onbekommerd op straat spelen, een kopje koffie drinken op het terras of hardlopen in het landelijke buitengebied om de hoek. Dat is wonen in Achterveld. In het dorp wordt volop gebouwd (ontdekachterveld.nl), in veld 4 & 5 komen 33 nieuwbouwwoningen in verschillende types en vijf vrije kavels. Je hebt keuze uit eengezinswoningen...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 212.500,- tot € 467.500,- Gebruiksoppervlakte 87 m² t/m 159 m² Inhoud 300 m³ t/m 450 m³ Perceeloppervlakte 109 m² t/m 492 m² Start Verkoop 27-09-2018 Aantal kavels 38 Vrij 2 Aantal Bouwtypes 13 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving


Gemoedelijk wonen in een dorpse sfeer. Kinderen die onbekommerd op straat spelen, een kopje koffie drinken op het terras of hardlopen in het landelijke buitengebied om de hoek. Dat is wonen in Achterveld. In het dorp wordt volop gebouwd (ontdekachterveld.nl), in veld 4 & 5 komen 33 nieuwbouwwoningen in verschillende types en vijf vrije kavels. Je hebt keuze uit eengezinswoningen (bestaande uit tussen- en hoekwoningen), twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen.

Alles splinternieuw, onderhoudsarm, energiezuinig en helemaal in jouw smaak. Hoe heerlijk is het om lekker nieuw te wonen in een dorpse, landelijke omgeving? Je hebt keuze uit verschillende woningtypes, met per blok een zeer diverse geveluitstraling. Van starters en gezinnen tot senioren; samen maken jullie veld 4 & 5 tot een prettige plek om te wonen.

De gezinswoningen (bestaande uit tussen- en hoekwoningen) zijn verdeeld over zeven blokken. Twee blokken bestaan uit levensloopbestendige woningen met twee bouwlagen, de andere blokken bestaan uit gezinswoningen met drie lagen. Elk blok heeft zijn eigen stijl en geveluitstraling. Hierdoor ontstaat een gevarieerd straatbeeld. De hoekwoningen zijn beschikbaar met en zonder garages, met twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Type Weide: drie-onder-een-kap-woningen, koopsom vanaf € 265.000,- v.o.n.

Type Turf: rijwoningen en hoekwoningen, koopsom vanaf € 240.000,- v.o.n.

Type Veen: rijwoningen en hoekwoningen, koopsom vanaf € 245.000,- v.o.n.

Twee blokken in Veld 4 & 5 bestaan uit levensloopbestendige woningen met twee bouwlagen. In een deze woningen kan jij ook op je oude dag prettig wonen. Veilig en toegankelijk. Ook als je in de toekomst misschien wat minder goed ter been bent.

Type Zand: 7 levensloopbestendige woningen, koopsom vanaf € 245.000,- v.o.n.

De twee-onder-een-kapwoningen zijn stoer, robuust en hebben allemaal een prachtig vrij uitzicht. De woningen worden volledig gasloos uitgevoerd. Hierdoor woon je duurzaam en helemaal voorbereid op de toekomst.

Type Heide: koopsom vanaf € 455.000,- v.o.n.

Type Woud: koopsom vanaf € 435.000,- v.o.n.

Type Akker: koopsom vanaf € 430.000,- v.o.n.

Aan de westkant van het plan zijn vijf vrije kavels beschikbaar. De kavels variëren in afmeting. Op de kavels kun je zelf, binnen de eisen van het bestemmingsplan en het kavelpaspoort, jouw droomwoning laten bouwen.
Koopsom vanaf € 234.000,- v.o.n.

Alle woningen van Veld 4 en 5 zijn toegewezen. Heb je de inschrijving gemist van Veld 4 en 5? Laat je gegevens achter op woneninachterveld.nl. We proberen zo snel mogelijk met het volgende veld in verkoop te gaan!
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 212.500,- - € 467.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 87 m² t/m 159 m² Inhoud 300 m³ t/m 450 m³ Perceeloppervlakte 109 m² t/m 492 m² Start Verkoop 27-09-2018 Aantal kavels 38 Vrij 2 Aantal Bouwtypes 13 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.