Buijs Regiomakelaars Amersfoort

Arnhemseweg 13
3811 NN Amersfoort
Tel: 033-4228050
amersfoort@buijsregiomakelaars.nl
Gran Partita Koopaanneemsom € 199.500,- tot € 376.000,-
 in Amersfoort 3816 LT

Omschrijving

Alle appartementen zijn reeds verkocht!

Bel naar 035-6032737, of mail naar soest@buijsregiomakelaars.nl voor meer informatie met betrekking tot deze appartementen.

DE APPARTEMENTEN
Het appartementengebouw Gran Partita bestaat uit 40 schitterende appartementen met een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder. Het gebouw is gelegen aan de Mozartweg op de hoek Ringweg-Randenbroek. Op deze locatie staat een kerk die plaats zal maken voor een appartementengebouw van 8 bouwlagen.

De appartementen hebben een verschillende grootte, vanaf ca. 59 tot 110 m² gbo, en oriëntatie. Met uitzondering van de appartementen op de begane grond hebben de appartementen een zeer ruim balkon van circa 11 m². De appartementen op de begane grond hebben een kleine tuin en/of loggia. Door de grote ramen die doorlopen tot aan de vloer hebben de appartementen veel licht en een weids uitzicht. Bovendien zijn de meeste appartementen op de hoeken gesitueerd en hebben daardoor naar twee kanten uitzicht. Het gebouw heeft een ruime groene omzoming en aan de achterzijde een vijver. Het gebouw wordt ontworpen door het gerenommeerde bureau Klunder Architecten.

EEN GRAN ENTREE
De entree van het gebouw is aan de Mozartweg. Naast de inrit naar de parkeerkelder en bergingen liggen aan de oprit 12 parkeerplaatsen waarvan 11 voor bezoekers en 1 privé parkeerplaats. Het gebouw is omgeven door groen dat aan de zuidzijde ook plaats biedt aan een gemeenschappelijke daktuin. De ruime entreehal die geheel in stijl zal worden ingericht loopt door naar de achterzijde van het gebouw. Aan deze zijde bevindt zich een informele toegang.

Een aantal bijzonderheden van het project zijn:
- Ruime appartementen met veel licht en uitzicht
- Eigen parkeerplaats in afgesloten parkeergarage
- Ingerichte entreehal
- Eigen berging 5 m² of groter bereikbaar via parkeergarage
- Op 10 minuten fietsen van het historische centrum
- Grote buitenruimte op balkon met schuifpui
- Bergruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger
- Voorzieningen op loopafstand
- Veel groenvoorzieningen in de directe omgeving
- Gemeenschappelijke tuin
- Fraaie architectuur met ramen tot aan de vloer
- Voor prijslijst en uitgebreidere documentatie verwijzen wij u naar de website van het nieuwbouwproject granpartita.

De weergegeven van/tot koopsommen zijn richtprijzen. De definitieve prijzen worden na inschrijving vastgesteld.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 199.500,- - € 376.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 59 m² t/m 110 m² Inhoud 177 m³ t/m 330 m³ Start Verkoop 15-12-2017 Aantal kavels 40 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 10