Dé Verkoopadviesdagen: Buijs komt bij u thuis.

Tijdens de Buijs verkoopadviesdagen kunt u vrijblijvend kennis maken met één van de ervaren NVM-makelaars van Buijs Regiomakelaars. We komen bij u langs om de woning te bekijken en geven GRATIS een inschatting van de reëel te verwachten verkoopopbrengst. 

Desgewenst adviseert onze makelaar u bij het optimaal verkoop klaar maken van de woning. En bespreken wij de in te zetten marketingactiviteiten. Kiest u voor ‘stille verkoop’ of wilt u juist een brede doelgroep bereiken? Beide is mogelijk en heeft voor- en nadelen. 

Vaak is eveneens onderwerp van gesprek uw volgende huis en hoe wij u hierbij kunnen helpen. Doordat wij met 4 NVM-kantoren gevestigd zijn ’t Gooi en Eemland beschikken wij over een groot netwerk met daarmee meer verkoopkansen voor uw woning. Neem via onze contactgegevens hieronder, gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Aanstaande verkoopadviesdagen:
vrijdag 8 en zaterdag 9 september 2023

Aanmelden kan tot donderdag 7 september.

Meer informatie of specifieke vragen? Onze teams staan klaar om u verder te helpen en informeren. Blijf op de hoogte voor meer interessante artikelen en nieuws over alle ontwikkelingen in de woningmarkt.