Zelf (ver)kopen of makelaar?

Vaak weet je zelf als beste hoe je iets wilt (ver)kopen, vooral wanneer het gaat om iets persoonlijks. Nou is vastgoed ten opzichte van andere persoonlijke bezittingen er natuurlijk niet zomaar een. Voor velen zelfs een van de grootste! Nu onder andere de huizenmarkt zo heftig is snappen wij dat elke besparing meetelt. Dit is een van de redenen wat dit vak voor ons ook zo persoonlijk maakt.

Een makelaar kent als geen andere de lokale huizenmarkt, de processen en kent alle ins en outs van de regelgeving. Dit is vaak waar het mis gaat wanneer mensen zelf hierin gaan ondernemen en uiteindelijk ook duurder in uit kunnen komen. Zelf kopen of verkopen zou kunnen, maar adviseren wij zeker niet. Ons doel als makelaars is ervoor te zorgen dat je een huis voor een goede prijs (naar waarde) koopt/verkoopt! Wij staan bij in elk deel van het proces: informatie/adviezen, bezichtigingen, de zoektocht tot aan onderhandelingen en papierwerk. Kies voor een makelaar die bij je past, waar jij je goed bij voelt om die verantwoordelijkheid bij neer te leggen. Of dat nou is uit comfort of zekerheid. Jouw kennis/wensen rondom wonen is essentiƫle informatie voor ons om jouw in elke stap van het koop- en verkoopproces bij te kunnen staan.

Wij hechten als makelaar ook veel waarde aan professionele adviezen over het presenteren van je woning. Hiervoor werken wij bij Buijs samen met een vast team met o.a. een fotograaf en styliste. Mocht je kiezen om in een andere buurt te gaan wonen, dan is ook de regionale kennis van de makelaar heel belangrijk. Zo kunnen zij aan de hand van jouw wensen kijken of iets werkelijk een match is, voor het langste woonplezier natuurlijk! Wil je meer leren en lezen over het wonen in ’t Gooi-Eemland dan ben je bij ons aan het goede adres.

Meer informatie of specifieke vragen? Onze teams staan klaar om u verder te helpen en informeren. Blijf op de hoogte voor meer interessante artikelen en nieuws over alle ontwikkelingen in de woningmarkt.