Mijn favorieten

Deelnemende restaurants dinercheque

De dinercheque van Buijs

Bent u in het bezit van een diner- of waardecheque van Buijs Regiomakelaars en wilt u deze verzilveren? Dan vertellen wij u daar graag meer over.
 

Hoe werkt de dinercheque?
De dinercheque is geld waard. Met deze dinercheque kunt u terecht bij geselecteerde restaurants. De dinercheque levert u bij een geselecteerd restaurant in, waarna ze het bedrag van de dinercheque in mindering brengen op uw rekening.  Hoe werkt de waardecheque?
Geef de waardecheque aan iemand die dankzij u zijn huis bij ons in de verkoop heeft gegeven. U en degene die u heeft geïntroduceerd, ontvangen dan een dinercheque. Lever de ingevulde waardecheque bij Buijs Regiomakelaars in en de dinercheque zal binnen enkele dagen worden toegestuurd.
Algemene voorwaarden 
De bon is slechts eenmaal te gebruiken met de unieke code. De dinercheque kan tot uiterlijk één jaar na uitgifte ingewisseld worden bij de deelnemende restaurants. De op de waardecheque vermelde waarde dient in één keer te worden besteed en is niet inwisselbaar voor contant geld.

 

Deelnemende restaurants
De waardecheque is in te wisselen bij onderstaande restaurants:
_____________________________________
A1-Plaza - Amersfoort
A1-Plaza restaurants hebben een unieke horeca-formule die vier functies inhoudt waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en genieten van heerlijke culinaire gerechten vanuit de hele wereld die in aanzicht naar uw wens wordt bereid.
_____________________________________

Het Bergpaviljoen - Amersfoort
In de keuken van het Bergpaviljoen komen alle verse ingrediënten tot hun recht in de Nederlandse, klassieke Franse en internationale gerechten. De gerechten worden op een leuke, creatieve manier gepresenteerd.
_____________________________________


Restaurant De Mandemaaker - Bunschoten-Spakenburg
Restaurant De Mandemaaker is binnen klassiek en fris ingericht en buiten kijk je op een groot terras uit over de historische haven van Spakenburg. Het is dé uitgelezen plek voor het genieten van verse visspecialiteiten.
_____________________________________


Restaurant De Buurman - Leusden
Restaurant De Buurman ligt midden op 't Plein in het winkelcentrum De Hamershof, midden in het hart van Leusden. Het restaurant biedt u een zeer uitgebreide kaart, variërend van koffie, lunch, diner tot desserts. De prijs is zeer aantrekkelijk en natuurlijk bieden ze u de beste kwaliteit.
_____________________________________

Restaurant De Korte Duinen - Soest
Restaurant De Korte Duinen is een ideale uitgangsbasis voor uw wandel- of fietstocht. Dit gezellige familierestaurant is rustiek gelegen nabij de Soester bossen, landerijen en zandverstuivingen. 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring