Mijn favorieten

Verkoop uw huis via Buijs

Een huis verkopen doet u niet bij zo maar een makelaar. Buijs Regiomakelaars is ook niet zo maar een makelaar; wij zijn een officiële NVM-makelaar en behoren tot de selecte groep die is toegelaten tot het Qualis netwerk. Qualis-makelaars zijn gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve huizen. 

Buijs Regiomakelaars is goed in de verkoop van alle soorten huizen. Van starterswoningen (als rijtjeshuizen) tot dure, vrijstaande villa's. En van bescheiden appartementen tot grote Herenhuizen, (Rijks)monumenten en zelfs woonboerderijen. Onze slogan is dan ook niet voor niets 'Buijs voor elke huis'!

Maar wij zijn vooral een makelaar die eerlijk advies geeft. Wij verleiden klanten niet met de hoogste prijs voor hun huis, wij kijken altijd wat het maximaal haalbare is voor de combinatie van het huis en de markt. 

Wij hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Daarom bellen wij bijvoorbeeld altijd na elke bezichtiging om te laten weten hoe het is gegaan, in plaats van een briefje op het aanrecht achter te laten, en sturen wij u niet zomaar een koopcontract toe, maar nodigen wij u op kantoor uit om deze samen door te lopen en te ondertekenen. Ook appen wij veelvuldig met onze klanten, uiteraard ook 's avonds en in het weekend. 

Uiteraard kunnen wij u naast de verkoop van uw woning, ook helpen bij het aankopen van een nieuwe woning. Wel zo slim om daar gebruik van te maken. 

Benieuwd naar onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een persoonlijk gesprek met één van onze makelaars!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring