Mijn favorieten

Verkoop uw huis via Buijs

Een huis verkopen doet u niet bij zo maar een makelaar. Buijs Regiomakelaars is ook niet zo maar een makelaar; wij zijn een officiële NVM-makelaar en behoren tot de selecte groep die is toegelaten tot het Qualis netwerk. Qualis-makelaars zijn gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve huizen. 

Wij zijn goed in de verkoop van alle soorten huizen. Van starterswoningen (zoals rijtjeshuizen) tot dure, vrijstaande villa's. En van bescheiden appartementen tot grote Herenhuizen, (Rijks)monumenten en zelfs woonboerderijen. 

7 redenen om uw huis te verkopen met Buijs Regiomakelaars

1. 4 weten meer dan 1.
Buijs is meer dan één makelaar namelijk vier makelaars. Wij hebben kantoren in Amersfoort, Blaricum, Hilversum en Soest. Dus meer aanbod, meer aanloop, meer mensen, meer voelsprieten in de woningmarkt en daarom meer verkoopkansen voor uw huis. Dat maakt ons supersterk in ’t Gooi en Eemland.
2. Persoonlijke begeleiding.
Buijs heeft een groot netwerk maar de teams op onze kantoren zijn klein en onze lijnen zijn kort. Wij kennen onze klanten en hun wensen.
3. Professionele presentatie.
Wij besteden veel aandacht aan de presentatie van uw huis. Door practische verkooptips, professionele fotografie, indelingsplattegrond, fraaie brochures, meetrapport, social media, etc.  En dat wordt optimaal onder de aandacht gebracht bij de beoogde doelgroep.
4. Adequate terugkoppeling.
Na de bezichtiging nemen wij altijd even contact met u op. Zo weet u precies wat kijkers van uw huis vinden. Wel zo persoonlijk vinden wij.
5. Verkoopadvies op maat.
Elk huis vraagt een andere aanpak en werkwijze. Al zijn de huizen soms hetzelfde, de wensen van onze opdrachtgevers zijn dat niet. Daarmee omgaan en werken voor en met mensen. Dat maakt ons werk zo leuk!
6. No cure no pay.
Wij zijn zeker van onze zaak. Verkopen wij uw huis niet dan krijgt u ook geen courtage-rekening. Makkelijker kunnen wij het niet maken.
7. Zeer tevreden opdrachtgevers.
Reeds vele huizen hebben wij succesvol verkocht. Uit meer dan 500 reviews (Bron: funda.nl) scoren wij een dikke 9 en daar werken wij elke dag hard voor. Blije verkopers, daar gaan wij voor door het vuur!

Maar wij zijn vooral een makelaar die eerlijk advies geeft. Wij verleiden klanten niet met de hoogste prijs voor hun huis, wij kijken altijd wat het maximaal haalbare is voor de combinatie van het huis en de markt. 

Uiteraard kunnen wij u naast de verkoop van uw woning, ook helpen bij het aankopen van een nieuwe woning. Wel zo slim om daar gebruik van te maken. 

Benieuwd naar onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een persoonlijk gesprek met één van onze makelaars!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring