Succesvol uw huis verkopen in Naarden?

U wilt uw huis verkopen in Naarden. Buijs Regiomakelaars heeft alles in huis om u te helpen bij het verkopen van uw huis.

Wij geven u een eerlijk advies en een vlotte verkoop van uw huis tegen de beste prijs.
Meer weten over het verkopen van uw huis? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Dé NVM-makelaar voor verkoop van uw huis in Naarden
Buijs Regiomakelaars is dé NVM-makelaar voor Naarden. Met vier kantoren in Amersfoort, Blaricum, Hilversum en Soest hebben we een groot netwerk in de regio. Dat betekent meer aanbod, meer aanloop, meer mensen, meer voelsprieten in de lokale woningmarkt en daarom meer verkoopkansen voor uw huis.
We werken in kleine teams, houden van korte lijnen en een persoonlijke aanpak. En luisteren vooral naar uw wensen. Dat is waarom onze klanten ons gemiddeld waarderen met een 9+ (500+ reviews op Funda).

Wat voor huis wilt u verkopen in Naarden?
Buijs Regiomakelaars heeft jarenlange ervaring met de verkoop van alle soorten huizen. Van starterswoningen en rijtjeshuizen tot vrijstaande villa’s. En van bescheiden appartementen tot grote Herenhuizen, (Rijks)monumenten en woonboerderijen.
We helpen ook u graag bij de verkoop van uw huis. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met Buijs Regiomakelaars in Hilversum.

Hoe verkopen wij uw huis in Naarden?

 • Een nauwkeurige inspectie en gratis waardebepaling van uw huis
 • Bepalen van de beste verkoopstrategie
 • Veelzijdige promotie met optimaal bereik: praktische verkooptips, professionele fotografie, video’s, indelingsplattegronden, fraaie brochures, meetrapport en promotie via social media.
 • Benaderen van woningzoekers via het grote netwerk van Buijs Regiomakelaars.
 • Een vlotte organisatie van bezichtigingen.
 • Het voeren van onderhandelingen met potentiële kopers.
 • Afhandeling van de administratieve en juridische zaken.

Gratis waardebepaling van uw huis in Naarden?

Nieuwsgierig naar de waarde van uw huis? Buijs Regiomakelaars komt gratis en geheel vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw huis te bepalen. Wij zijn gespecialiseerd in het vaststellen van de juiste waarde én te verwachten opbrengst van koopwoningen. Tijdens een waardebepaling licht onze makelaar daarnaast onze manier van samenwerken toe. Dan weet u meteen waar u aan toe bent.

7 redenen om uw huis te verkopen met Buijs Regiomakelaars

 • 1. Vier lokale kantoren in Amersfoort, Blaricum, Hilversum en Soest. Buijs Regiomakelaars heeft vier kantoren in Amersfoort, Blaricum, Hilversum en Soest. Dat betekent meer aanbod, meer aanloop, meer mensen, meer voelsprieten in de lokale woningmarkt en daarom meer verkoopkansen voor uw huis.
 • 2. Persoonlijke begeleiding. Buijs Regiomakelaars heeft een groot netwerk maar de teams op onze kantoren zijn klein en onze lijnen zijn kort. Daardoor kennen wij onze klanten en hun wensen.
 • 3. Professionele presentatie. Wij besteden veel aandacht aan de presentatie van uw huis. Door praktische verkooptips, professionele fotografie, indelingsplattegrond, fraaie brochures, meetrapport, social media, etc. En dat wordt optimaal onder de aandacht gebracht bij de beoogde doelgroep.
 • 4. Adequate terugkoppeling. Na de bezichtiging nemen wij altijd contact met u op. Zo weet u precies wat kijkers van uw huis vinden. Wel zo persoonlijk vinden wij.
 • 5. Verkoopadvies op maat. Elk huis vraagt een andere aanpak en werkwijze. Al zijn de huizen soms hetzelfde, de wensen van onze opdrachtgevers zijn dat niet. Een bijdrage leveren aan het vervullen van die wensen, dat maakt ons werk zo leuk!
 • 6. No cure no pay. Leidt onze samenwerking niet tot de verkoop van uw huis, dan krijgt u ook geen courtage-rekening.
 • 7. Zeer tevreden opdrachtgevers. Het team van Buijs Regiomakelaars heeft al veel huizen succesvol verkocht in Naarden. Uit meer dan 500 reviews (Bron: funda.nl) scoren wij een 9+ en daar werken wij elke dag hard voor. Blije verkopers, daar doen we het voor!

Meer weten over het verkopen van uw huis? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!