Nieuwbouw

Hieronder vindt u een overzicht van door ons gerealiseerde nieuwbouwprojecten (zowel toekomstig, lopend als afgerond). Wilt u meer weten over een specifiek project? Neem dan gerust contact met ons op.

Nu beschikbaar

Laan 1914 17 - Amersfoort

Energie-neutraal én wonen in natuurrijk groen dichtbij de stad? Centraal in Nederland worden bovenop de Amersfoortse berg op een unieke bosrijke locatie, én toch slechts 6 minuten van de prachtige oude binnenstad, twee semi-vrijstaande villa’s van 4 bouwlagen gerealiseerd met elk zo’n 330 m2 Bruto Vloeroppervlakte en een kleine 1000 m3 inhoud. Door de unieke ligging ondervindt u alle gewenste privacy en natuurlijke ruimte. Uniek is ook dat de souterrains van plm 92 m2 elk een eigen ingang hebben. Deze halfvrijstaande villa’s zijn ontworpen onder architectuur van Stan van den Wildenberg uit Leusden in overleg met de stadsbouwmeester van de gemeente Amersfoort.

Projectwebsite

    Afgerond

    Ooghout - Laren

    In het hart van het Gooi ligt het dorp Laren. Tussen het groen, maar dichtbij de grote steden, werden 2 ruime twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd.