Buijs Regiomakelaars verzorgingsgebied

Over ons

Welkom!

Bij Buijs Regiomakelaars staan wij klaar om uw (ver)huiswensen te realiseren met onze kernwaarden deskundigheid, enthousiasme, betrokkenheid en ont zorgend. Onze focus ligt op het verkopen, aankopen en taxeren van koopwoningen, waarbij wij ons onderscheiden door het bieden van onafhankelijk advies en persoonlijke begeleiding met oog voor detail. Wij doen dit in elk prijssegment, van starterswoningen en rijwoningen tot vrijstaande woningen, exclusieve villa’s, woonboerderijen en monumenten.

Wat maakt ons uniek?

1. Regionale Expertise: Met een diepgaande kennis van de lokale woningmarkt in de regio’s ’t Gooi en Eemland, bieden wij waardevolle adviezen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Niet alleen rekening houdend met het huis maar ook met de specifieke locatie en uw wensen. Wij kennen de plekjes in ons werkgebied als geen ander omdat wij er niet alleen werken maar ook wonen.

2. Persoonlijke Benadering: Bij ons staat u centraal. Wij luisteren naar uw wensen en streven naar langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en respect. Het menselijke aspect, dat maakt ons vak zo leuk en afwisselend.

3. Uitgebreid Netwerk: Als onderdeel van een netwerk met duizenden makelaarskantoren, hebben wij met onze 4 NVM-makelaarskantoren in de plaatsen Amersfoort, Blaricum, Hilversum en Soest veel voelsprieten en contacten. Wij doen dit al sinds 1957.

4. Transparante Communicatie: Wij geloven in open en eerlijke communicatie, waarbij we u zorgvuldig op de hoogte houden van elke stap in het proces. Zowel persoonlijk als ook 24/7 online met uw eigen digitale dossier.

5. Bewezen Succes: Wij hebben al duizenden mensen geholpen met de verkoop, verkoop en taxatie van hun huis. Met zo’n 1000 positieve reviews op Funda.nl en Google, en vele terugkerende klanten, hebben we ons bewezen als betrouwbare en succesvolle partner voor u  in de woningmarkt.

De mensen van Buijs Regiomakelaars:

Wij zijn professioneel, maar zeker ook en misschien wel vooral persoonlijk en empathisch. We streven naar duidelijke en transparante communicatie, terwijl wij van een warme en vriendelijke benadering houden.

Voor wie zijn wij er?

Onze diensten zijn gericht op huiseigenaren en huizenzoekers die op zoek zijn naar professioneel advies en persoonlijke begeleiding in de huizenmarkt. Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis of uw woning wil verkopen of een deskundige taxatie, wij zijn er om u te helpen.

Onze missie:

Bij Buijs Regiomakelaars is onze missie duidelijk. We streven er naar om u te voorzien van een optimale dienstverlening, alle expertise en persoonlijke begeleiding in elke stap van uw vastgoedplannen. We willen niet alleen succesvolle transacties tot stand brengen, maar ook langdurige relaties opbouwen gebaseerd op vertrouwen, integriteit en klanttevredenheid. We zijn vastbesloten om de norm te zetten voor optimale dienstverlening in de woningmakelaardij met het doel om u te helpen uw (ver)huisplannen te verwezenlijken. Welkom bij Buijs Regiomakelaars!

Ons team staat voor u klaar!

Onno Buijs RM RT

Algemeen Directeur – Register Makelaar (RM) en Register Taxateur (RT)

Caroline Jagtenberg RM RT

Vestigingsleider Soest-Baarn – Register Makelaar (RM) en Register Taxateur (RT)

Patrick Haverkamp RM RT

Directeur Amersfoort – Register Makelaar (RM) en Register Taxateur (RT)

Maurits Westland RM RT

Vestigingsleider en vennoot Hilversum – Register Makelaar (RM) en Register Taxateur (RT)

Erna Kanen KRMT

Vestigingsleider Blaricum-Laren – KRMT

Sander Lodewijks RM RT

Register Makelaar (RM) en Register Taxateur (RT)

Henriette Beijersbergen

Medewerker Binnendienst

Michelle Lam-Leijs

Medewerker Binnendienst

Inge Belinfante

Medewerker Binnendienst

Wessel de Jong

Vastgoedadviseur – Medewerker binnendienst

Rosita van Nieuwburg

Medewerker Binnendienst

Stijn Westland

Medewerker Binnendienst