Mijn favorieten

Over Buijs Regiomakelaars

Buijs voor elk huis
 


 

Vanuit 2 kantoren -Amersfoort en Soest- werkt Buijs Regiomakelaars met een zeer ervaren team van 4 NVM-makelaars ondersteund door een uitstekende binnendienst.
 

Wat in 1998 bij Buijs thuis vanuit een slaapkamertje begon is uitgegroeid tot een succesvol en kwalitatief hoogstaand makelaarskantoor. Succesvol omdat Buijs Regiomakelaars vaak voorop loopt met nieuwe initiatieven die uitsluitend als doel hebben u beter van dienst te zijn. Voorbeelden daarvan zijn ondermeer; verkoop- en aankoopstrategie op maat, Overbruggingsgarantie, gevalideerde taxaties (NWWI) en Qualis (unieke marketing voor het hogere segment).
 

Een hoekhuis, een droomhuis, een huis-voor-als-je-twee-linkerhanden-hebt, het je-moet-er-wel-even- doorheen-kijken-huis of het je-hebt-er-altijd-al-in-willen-wonen-huis.
 

Wat voor huis u ook zoekt of wilt verkopen, Buijs Regiomakelaars zorgt ervoor dat u het maximale eruit haalt. Door te luisteren naar uw wensen en onze kennis van de markt met u te delen. Om ons succes te bewijzen zouden we vele voorbeelden kunnen geven van huizen die we goed hebben verkocht of aangekocht. Maar dat zegt lang niet zoveel als de cijfers die we kregen van klanten in een onafhankelijk onderzoek: een 8,7 en een 8,9!
 

Het thuis van Buijs
Het begon allemaal in Soest. Onno Buijs richtte in 1999 Buijs Regiomakelaars op in een gemeente die groeide te midden van bossen en weilanden. Steeds meer stedelingen gaven en geven de voorkeur aan de rust van deze gemeente zonder afscheid te nemen van de stad, want Soest ligt vlakbij Utrecht, Amersfoort en Hilversum. Met drie medewerkers leidt Onno Buijs nu een marktleidend makelaarskantoor. Samen met een tweede, florerende vestiging in Amersfoort heeft Buijs Regiomakelaars al jaren een ijzersterke positie in de regio Eemland.


Samen één van de grootste in regio Eemland 

Een stad in de groei, dat is Amersfoort. Nieuwbouw en een goed ondernemingsklimaat hebben de stad een impuls gegeven, op zowel economisch als cultureel gebied. Buijs Regiomakelaars weet er alles van, want deze vestiging behoort sinds jaar en dag tot de vijf grootste makelaars in Amersfoort. De dagelijkse leiding is in handen van Patrick Haverkamp, die er samen met vijf medewerkers voor zorgt dat Amersfoort een makelaar heeft die doet wat hij belooft. 

 

                                           

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring