Mijn favorieten

Buijs Regiomakelaars en JSR|Buijs Regiomakelaars

 Vanuit 4 kantoren -Amersfoort, Blaricum, Hilversum en Soest- werkt Buijs Regiomakelaars met een zeer ervaren team van NVM-makelaars ondersteund door een uitstekende binnendienst.
In oktober 2019 is het gerenommeerde kantoor 'De Jong, Strankinga, Ronk makelaars' ook bekend als 'JSR-makelaars' door Buijs Regiomakelaars overgenomen.  Een respectabel makelaarskantoor uit 't Gooi met een enorm netwerk. Ooit gestart omstreeks 1957. Onder de nieuwe naam JSR|Buijs Regiomakelaars zijn wij daar (samen met het bestaande team) enthousiast mee verder gegaan. 

 

Onno Buijs startte in 1998, thuis vanuit een slaapkamertje. Inmiddels is dat uitgegroeid tot een succesvolle makelaarsorganisatie. Buijs Regiomakelaars loopt vaak voorop met initiatieven die uitsluitend als doel hebben u beter van dienst te zijn. Voorbeelden daarvan zijn ondermeer; verkoop- en aankoopstrategie op maat, de 7 redenen om uw huis te verkopen met Buijs Regiomakelaars, gevalideerde taxaties (NWWI) en Qualis (unieke marketing voor de verkoop van exclusieve huizen). 

Wat voor huis u ook zoekt of wilt verkopen, Buijs Regiomakelaars zorgt ervoor dat u het maximale eruit haalt. Door te luisteren naar uw wensen en onze kennis van de markt met u te delen. Om ons succes te bewijzen zouden we vele voorbeelden kunnen geven van huizen die we goed hebben verkocht of aangekocht. Maar dat zegt lang niet zoveel als het gemiddelde cijfer dat we kregen van ruim 500 klanten: Een dikke 9! (Bron: funda.nl).

Wij maken graag kennis, neemt u contact met ons op?

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring