Buurtweg 21, Uddel

BESCHIKBAAR

€ 795.000 k.k.

Belangrijkste kenmerken

TypeWoonboerderij, Vrijstaande woning
Bouwjaar1926
Woonoppervlakte131 m²
Aantal kamers5
StatusBeschikbaar
Vraagprijs€ 795.000 k.k.
AanvaardingIn overleg
Unieke kans om woonboerderij te verbouwen naar eigen inzicht!

Ruim buiten het dorp ligt in het mooie weide- en bosgebied (buurtschap Meerveld) deze vrijstaande woonboerderij op 3.000 m2 grond.

Onlangs zijn de -naast deze woonboerderij gelegen- voormalige kalverenstallen met onderliggende grond aan de provincie verkocht. Binnenkort worden deze (op)stallen gesloopt en inmiddels mogen er geen agrarische activiteiten meer plaatsvinden. Nu wordt ook voor deze woonboerderij een nieuwe eigenaar gezocht.

De Buurtweg is parallel gelegen aan de Meervelderweg (N302) waardoor de bereikbaarheid zeer goed is naar omliggende plaatsen als Apeldoorn (met o.a. Paleis het Loo en de Apenheul) en Harderwijk (Hanzestad en Veluwemeer). Verder zijn de steden als Amersfoort en Utrecht in ca. 30 tot 45 minuten bereikbaar. Aan de Meervelderweg ligt het voor regionaal bekende 'Outdoor living mall van Fonteyn'.
Het is een prachtige omgeving om te recreëren en daarom ook zeer populair bij fietsers en wandelaars. Onder meer het 'Uddelermeerpad' (een bekend Klompenpad) loopt vlakbij het huis zoals ook vele fietsroutes!

Het aanrijden naar deze woonboerderij gaat via de achter het huis langs lopende Buurtweg. Een charmant landelijk, autoluw weggetje met aangrenzend landerijen en veel vrije zichten. Vooral vanaf het achtererf is het zicht prachtig over landerijen.


Indeling:
Grotendeels heeft de woonboerderij nog haar oorspronkelijke indeling met het woongedeelte aan de voorzijde en aan de achterzijde 'de deel' waar vroeger het vee op stal stonden. Na renovatie worden hier vaak de meest mooie woonruimten van gemaakt! Kijk Pintrest er maar eens op na voor inspiratie.

Begane grond:
Entree/hal, toilet en trapopgang met een bergkast. Landelijke keuken in een hoekopstelling en voorzien van een vaatwasmachine, gaskookplaat, afzuigkap, bovenkasten en een koelkast. De bovenkasten maken dat de keuken over veel bergruimte beschikt. Vanuit de keuken is er uitzicht op de voor- en zijtuin door een tweetal ramen. Vanuit de keuken en ook vanuit de gang is de woonkamer aan de voorzijde van de woning te betreden; deze woonkamer is maar liefst ruim 7 m breed en heeft een sfeervolle houtkachel en een plavuizenvloer. Vanuit de gang is een kamer te bereiken die nu als slaapkamer/werkkamer is ingericht.
Bijkeuken naast de hal. Deze is via een zijdeur te betreden. De deel is een grote, hoge, open ruimte met openslaande deuren naar het achtererf. Enkele ramen zorgen hier voor lichtinval. Zoals geschreven is het wellicht een idee deze ruimte te gaan verbouwen tot woonruimte?

Verdieping:
De verdieping is feitelijk maar over ongeveer de helft van de begane grond van de woning gesitueerd. Hier vindt u de overloop en een moderne badkamer met toilet, douchecabine, wastafel met meubel, verlichte spiegel en een kolomkast. Het dakraam zorgt hier voor de lichtinval en de ventilatie. Aan de voorzijde van de woning zijn twee slaapkamers, waarvan 1 met een kantelraam en vaste kast. Aan de zijkant is de derde slaapkamer met dakraam gesitueerd.
Ter plaatse van de deel (nu dus een ruimte zonder verdiepingsvloer) zijn nog veel mogelijkheden; u kunt de verdieping vergroten door de vloer door te leggen en op die manier meer woonruimte te creëren.


Bijzonderheden:
- Bestemming wordt gewijzigd van Agrarisch in Plattelandswoning
- De mooie en beschermde eikenbomenrij aan voorzijde staat deels op dit perceel
- Bouwjaar 1926
- Woonoppervlakte te realiseren: ca. 182 m² (dit is inclusief ca. 57 m² van de oude deel)
- Perceel oppervlakte: ca. 3.000 m²
- Prachtige woonboerderij met uitstraling en veel mogelijkheden
- Gelegen nabij snelweg A1 en plaatsen als Apeldoorn, Barneveld, Harderwijk
- Kozijnen met roedeverdeling en dubbele beglazing
- Bergzolder op de deel aanwezig
- Asbesthoudend dakbeschot aanwezig
- Houd rekening met een realistische investering voor modernisatie van deze woonboerderij


Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot uw aankoopmakelaar of tot ons kantoor te Blaricum, telefoonnummer 035-5382288. Of vraag voor nadere informatie naar Onno Buijs RM RT.

Bieding