Fok 7, Huizen

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

€ 389.000 k.k.

Belangrijkste kenmerken

TypeEengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar1969
Woonoppervlakte131 m²
Aantal kamers5
StatusVerkocht onder voorbehoud
Vraagprijs€ 389.000 k.k.
AanvaardingIn overleg
Aan een doodlopend woonerf ligt deze royale DRIVE-IN-WONING met GARAGE, WERKKAMER en een diepe, zonnige achtertuin. Een heerlijk ruim woonhuis, ideaal ook voor een gezin met opgroeiende kinderen.

Er is een oprit met parkeerplaats voor de (garage)deur. Op de begane grond is de garage met daarachter een royale tuingerichte kamer die ideaal is voor werken aan huis of als speel-/logeerkamer.

In 2020 zijn op de 1e en op de 2e verdieping alle puien vervangen door onderhoudsarm kunststof met draai-/kiep ramen en HR++ glas. Een flinke investering waar de nieuwe bewoner prettig gebruik van kan maken.

INDELING

BG
Entree/hal, trapgang en meterkast. Van binnenuit is de garage annex berging bereikbaar. Vanuit de hal is ook een deur naar de zeer grote tuinkamer. Door de grote glas pui (hier nog wel enkel glas) is er veel lichtinval en is er mooi zicht op de tuin.

VERDIEPING 1
Overloop, voorraad-/cv-kast en toilet. Aan de voorzijde de originele American Kitchen met toegang naar het balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde is ook zo'n balkon en middels een trap is daarmee ook de achtertuin bereikbaar. Aan de achterzijde is de woonkamer. Door de ligging op de 1e verdieping heb je mooi uitzicht over de tuinen.
Zoals aangegeven zijn op deze verdieping alle puien vervangen door geïsoleerd kunststof en HR++ glas. Op de toekomst voorbereid dus. Aan de achterzijde is deze voorzien van een grote schuifpui zodat je deze 's zomers lekker open kunt zetten.

VERDIEPING 2
Overloop en badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Er zijn 3 ruime slaapkamers.

BIJZONDERHEDEN:
- 'Value for money' huis met zeer veel ruimte!
- Voorzien van zonnepanelen op het platte dak
- Heerlijk diepe achtertuin op het zonnige Westen
- Kindvriendelijke omgeving
- Mogelijkheid voor dakopbouw (wellicht voor ter zijner tijd)

Bieding