Groot Agteveldlaan (kavel 47) ong, Achterveld

BESCHIKBAAR

€ 515.000 k.k.

Belangrijkste kenmerken

Bouwjaar
Aantal kamers0
StatusBeschikbaar
Vraagprijs€ 515.000 k.k.
AanvaardingIn overleg
Hoe vaak krijg je de kans om je eigen vrijstaande droomhuis te realiseren? Het kan in Achterveld!
Er zijn namelijk nog 2 allerlaatste bouwkavels te koop in het nieuwbouwplan Groot Agteveld. Je bent hier helemaal vrij om, uiteraard binnen de kaders van het kavelpaspoort, met een eigen architect en aannemer een huis te ontwerpen en te laten bouwen.

Kavel 47 ligt aan de Groot Agteveldlaan, in de dorpse levendigheid van de nieuwe wijk. Deze kavel, met een oppervlakte van maar liefst 718m2 en een maximaal bouwvlak van 206m2 (exclusief garage/berging) leent zich uitstekend voor een groot huis! De maximale nokhoogte is 12 meter, waardoor je een vrijstaande woning met 3 woonlagen kunt realiseren. En door de ligging en situatie van het huis op de kavel heb je de hele dag zon in de tuin.

Naast een vrijstaande woning mag je een garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein realiseren. Je bent helemaal vrij om binnen de kaders van het kavelpaspoort, opgesteld door de gemeente Leusden, met een eigen architect en aannemer een huis te ontwerpen en te laten bouwen. Voor alle specifieke informatie verwijzen we je naar het kavelpaspoort op de projectwebsite van Woneninachterveld.nl.

De getoonde huizen zijn inspiratiewoningen die, wellicht in aangepaste vorm, binnen het kavelpaspoort passen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kijk voor meer informatie en inspiratie op de projectwebsite: woneninachterveld.nl

Belangrijkste kenmerken

Bouwjaar
Aantal kamers0
StatusBeschikbaar
Vraagprijs€ 515.000 k.k.
AanvaardingIn overleg

Bieding