Groot Agteveldlaan (kavel 48) ong, Achterveld

ONDER OPTIE

€ 500.000 k.k.

Belangrijkste kenmerken

Bouwjaar
Aantal kamers0
StatusOnder optie
Vraagprijs€ 500.000 k.k.
AanvaardingIn overleg
Hoe vaak krijg je de kans om je eigen vrijstaande droomhuis te realiseren? Het kan in Achterveld!
Er zijn namelijk nog 2 allerlaatste bouwkavels te koop in het nieuwbouwplan Groot Agteveld. Je bent hier helemaal vrij om, uiteraard binnen de kaders van het kavelpaspoort, met een eigen architect en aannemer een huis te ontwerpen en te laten bouwen.

Kavel 48 ligt aan de Groot Agteveldlaan, in de dorpse levendigheid van de nieuwe wijk. De kavel is rechthoekig van vorm en heeft een totale diepte van liefst ca. 45 meter! De kaveloppervlakte is 698m2 (ca. 16x44m) en het bouwvlak mag maximaal 148m2 zijn (exclusief garage/berging). De maximale nokhoogte is 12 meter, wat betekent dat je een grote vrijstaande woning met 3 woonlagen kunt realiseren. En dan hou je nog een achtertuin over van ca. 26m2 diep, waardoor je de hele dag wel ergens een zonnig plekje kunt vinden.

Naast een vrijstaande woning mag je een garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein realiseren. Je bent helemaal vrij om binnen de kaders van het kavelpaspoort, opgesteld door de gemeente Leusden, met een eigen architect en aannemer een huis te ontwerpen en te laten bouwen. Voor alle specifieke informatie verwijzen we je naar het kavelpaspoort op de projectwebsite van Woneninachterveld.nl.

De getoonde huizen zijn inspiratiewoningen die, wellicht in aangepaste vorm, binnen het kavelpaspoort passen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kijk voor meer informatie en inspiratie op de projectwebsite.

Belangrijkste kenmerken

Bouwjaar
Aantal kamers0
StatusOnder optie
Vraagprijs€ 500.000 k.k.
AanvaardingIn overleg

Bieding