Grote Melmweg 10-12, Soest

BESCHIKBAAR

€ 3.100.000 k.k.

Belangrijkste kenmerken

TypeWoonboerderij, Vrijstaande woning
Bouwjaar1667
Woonoppervlakte311 m²
Aantal kamers9
StatusBeschikbaar
Vraagprijs€ 3.100.000 k.k.
AanvaardingIn overleg
Woonboerderij op een unieke locatie aan het water in het buitengebied van Soest met bijna 9.000 m² grond te koop met mogelijkheid tot ontwikkeling.

De Grote Melmweg 10 -12 is fraai gelegen aan de rivier de Eem en wordt omgeven door landerijen. Het geheel omvat een vrijstaande boerderij met tuin, erf en diverse opstallen, waaronder voormalige oude stallen. Het geheel heeft een woonbestemming.

Wonen aan De Grote Melmweg biedt "the best of both worlds". Aan de ene kant ervaart u alle rust en vrijheid doordat u omringd bent door groen. Op een prachtige dag vaart u zo met de boot vanaf uw eigen kade over de Eem naar Amersfoort of via Baarn naar het Eemmeer. Aan de andere kant staat u met de fiets zo in het centrum van Soest, Baarn of Amersfoort en bovendien bevinden alle nodige voorzieningen zich op korte afstand (winkels, sportclubs, openbaar vervoer).

Het is dan ook zeer begrijpelijk dat de woning al sinds begin vorige eeuw in eigendom is van deze familie. Zij hopen dat de toekomstige bewoners met evenveel plezier op deze unieke plek zullen wonen als zij dat al deze jaren hebben gedaan.

Met de gemeente Soest is recent contact geweest om hier een of mogelijk twee extra vrijstaande landhuizen te ontwikkelen. De verdere invulling en uitvoering wordt aan de koper overgelaten.

Bijzonderheden:
- Verkoop onder voorbehoud van gunning
- Verkoop op basis van 'As is where is'
- Woonoppervlak boerderij 311 m², 198 m² overige inpandige ruimte, opstallen 1.243 m² (externe ruimte)
- Gemeentelijk monument
- Bijzondere locatie in het buitengebied aan het water met ruim 125 m eigen kade en bijna 9.000 m² grond om zelf te wonen of te ontwikkelen
- Vraagprijs € 3.100.000,- k.k