Kievitstraat 60, Hilversum

VERKOCHT

€ 325.000 k.k.

Belangrijkste kenmerken

TypeEengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar1922
Woonoppervlakte80 m²
Aantal kamers5
StatusVerkocht
Vraagprijs€ 325.000 k.k.
AanvaardingIn overleg
In de vogelbuurt gelegen tussenwoning met diepe tuin op het zuiden.

Aan de Kievitstraat gelegen eengezinswoning met voor- en achtertuin, berging en achterom. Deze voormalige huurwoning heeft nog zijn originele indeling met afgesloten woonkamer en separate keuken, 3 kamers op de verdieping en een bergzolder. De gesloten keuken met keukenblok geeft toegang tot achtertuin. Aanpassingen zoals een open keuken of openslaande deuren naar de achtertuin behoren tot de mogelijkheden.
Omdat het dakvlak begint op de eerste verdieping zijn de kamers voorzien van dakkapellen zodat de kamers hun praktische ruimte hebben. Naast de kamers bevindt zich hier de badkamer met wastafel en douche in bad. De sta-hoge bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap vanaf de overloop. Op deze zolder is de C.V.-ketel geplaatst.

De woning is gelegen een rustige en kindvriendelijke straat, dichtbij het NS-station Hilversum Centraal en het Hilversumse stadscentrum, uitvalswegen richting A1 en A27 en zowel basis- als voortgezet onderwijs.

Indeling:
Entree, hal met trapopgang, toilet, woonkamer, gesloten keuken met deur naar achtertuin.
1e verdieping: overloop, badkamer, slaapkamer achter, grote slaapkamer voor, kleine slaapkamer voor. Via vlizotrap bereikbare zolder met opstelling C.V.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca.80 m2, perceeloppervlak 156 m2;
- Grotendeels dubbel glas;
- Moderne groepenkast met aardlek;
- CV-ketel (Intergas 2011);

Wat u verder moeten weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving. Huurders van de Alliantie hebben tot en met 2 mei voorrang op overige belangstellenden.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegmenthuurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 2 mei voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bieding