Kloosterlaan 146, Hilversum

VERKOCHT

€ 380.000 k.k.

Belangrijkste kenmerken

TypeEengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar1971
Woonoppervlakte124 m²
Aantal kamers5
StatusVerkocht
Vraagprijs€ 380.000 k.k.
AanvaardingIn overleg
BEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 15 JULI 2022, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 18 JULI 2022 12:00 UUR.

Aan de Kloosterlaan bevindt zich deze ruime eengezins- drive-in woning gebouwd in 1971. Kenmerkend voor deze drive-in woning is de woonkamer en keuken die zich op de eerste verdieping van de woning bevinden. Op de begane grond bevindt zich de ruime inpandige garage, de tuinkamer en het toilet. De slaapverdieping met badkamer bevindt zich op de tweede verdieping. De woning is ca. 122 m2 groot, exclusief de garage op de begane grond.

De woonwijk Kerkelanden is een kindvriendelijk en gunstig gelegen ten opzichte van scholen, winkels en uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht. Zo bevindt zich hier een winkelcentrum met de grootste Albert Heijn van Hilversum, maar ook winkels als bakker, slager, vishandel en poelier en Blokker zijn hier gevestigd.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, meterkast, garage, toilet met fontein en tuinkamer met toegang tot de achtertuin.
Eerste verdieping: overloop in het trappenhuis met kastruimte , woonkamer aan achterzijde, gesloten woonkeuken aan voorzijde
Tweede verdieping: overloop, hoofdslaapkamer voor, badkamer met wastafel, douche, toilet en wasmachine aansluiting, tweede en derde slaapkamer aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1971;
- Woonoppervlakte ca. 122 m2 (NEN-2580 meetinstructie);
- Perceeloppervlakte 138 m2 (2 percelen, hoofd perceel á 125 m2 en achtergelegen stukje grond ca. 13 m2);
- Achtertuin gelegen op het noordoosten;
- C.V. ketel AWB (bouwjaar 2004);
- V.v. enkel glas;

Wat u verder moeten weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;
- De oplevering van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving. Huurders van de Alliantie hebben tot en met 18 juli voorrang op overige belangstellenden.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegmenthuurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 18 juli voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Belangrijkste kenmerken

TypeEengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar1971
Woonoppervlakte124 m²
Aantal kamers5
StatusVerkocht
Vraagprijs€ 380.000 k.k.
AanvaardingIn overleg

JSR | Buijs Regiomakelaars Hilversum

  035 - 621 37 43
  hilversum@jsrbuijs.nl

JSR | Buijs Regiomakelaars Hilversum

Bieding