Koningin Julianaweg (kavel 2) ong, Achterveld

ONDER OPTIE

€ 575.000 k.k.

Belangrijkste kenmerken

Bouwjaar
Aantal kamers0
StatusOnder optie
Vraagprijs€ 575.000 k.k.
AanvaardingIn overleg
Goed nieuws als je nog een kavel aan het buitengebied zoekt: kavel 2 is terug in de verkoop gekomen, de laatste kans voor een kavel met vrij uitzicht!

Kavel 2 ligt aan de zij-erfgrens helemaal vrij aan het buitengebied. Ook aan de voorzijde kijk je vrij uit. Kavel 2 deelt de inrit met kavel 1 vanaf de Koningin Julianaweg.

Je bent helemaal vrij om binnen de kaders van de kavelpaspoorten met een eigen architect en aannemer een huis te ontwerpen en te laten bouwen. Hoe vaak krijg je de kans om je eigen droomhuis te ontwerpen!

Het perceeloppervlak is 784m2, een royale kavel, heel vrij gelegen aan de entree van Achterveld. De afmeting van de kavel is ca. 30x26m. Op deze kavel is de woning in de breedte geprojecteerd, waardoor je een hele leuke plattegrond kunt ontwerpen. Het bouwvlak is 140m2 (10x14m) exclusief garage/berging. Op de kavel is een vrijstaande woning mogelijk met garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Het ontwerp van de woning moet passen binnen de kaders van het kavelpaspoort, opgesteld door de gemeente Leusden. Voor alle specifieke informatie verwijzen we naar het kavelpaspoort.

De getoonde beelden zijn sfeerimpressies die op de kavels (wellicht in aangepaste vorm) mogelijk passen binnen het kavelpaspoort. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Belangrijkste kenmerken

Bouwjaar
Aantal kamers0
StatusOnder optie
Vraagprijs€ 575.000 k.k.
AanvaardingIn overleg

Bieding