Laan 1914 17-I, Amersfoort

BESCHIKBAAR

€ 1.345.000 k.k.

Belangrijkste kenmerken

TypeHerenhuis, Twee onder een kapwoning
Bouwjaar2023
Woonoppervlakte253 m²
Aantal kamers6
StatusBeschikbaar
Vraagprijs€ 1.345.000 k.k.
AanvaardingIn overleg
Energie-neutraal én wonen in natuurrijk groen dichtbij de stad?

Verkoop Laan 1914 no 17
Realisatie van 2 grote semi vrijstaande villa’s.
Vraagprijs bouwperceel € 695.000,00 k.k. inclusief volledig bouwplan (exclusief bouwkosten)
Woonoppervlak 253 m² (bruto 330 m2) per woning
Perceeloppervlak 677,5 m2 en 654,5 m2

De verkoopprijs is inclusief alle vergunning -en voorbereidingskosten, waaronder leges omgevingsvergunning, leges grondexploitatie (bestemmingswijziging) gemeente, architect kosten en onderzoekskosten milieu en omgeving. Offerte-aanvragen bij aannemers zijn inmiddels uitgezet.

Centraal in Nederland worden bovenop de Amersfoortse berg op een unieke bosrijke locatie, én toch slechts 6 minuten van de prachtige oude binnenstad, twee semi-vrijstaande villa’s van 4 bouwlagen gerealiseerd met elk zo’n 330 m2 Bruto Vloeroppervlakte en een kleine 1000 m3 inhoud. Door de unieke ligging ondervindt u alle gewenste privacy en natuurlijke ruimte. Uniek is ook dat de souterrains van plm 92 m2 elk een eigen ingang hebben.

Deze halfvrijstaande villa’s zijn ontworpen onder architectuur van Stan van den Wildenberg uit Leusden in overleg met de stadsbouwmeester van de gemeente Amersfoort. Het geheel wordt gebouwd op een volledig vrije kavel van 1332 m2 zonder naaste toekomstige bebouwing. Ook het groengebied richting het naastgelegen kinderrijke nieuwbouwwijkje heeft géén bouwbestemming.
Door de in Nederland ongebruikelijke hoogtestijging van de Laan 1914 staat deze wel bekend als de “sportlaan” van de regio en ligt de kavel op plm 68 meter boven NAP. De achtertuinen liggen op het zonnige zuiden en geven dagelijks een vrije inkijk naar het prachtige bos dat zich uitstrekt tot aan Zeist. Kort daarachter bevindt zich één van de mooiste 18-holes golfbanen van het land: “De hoge Kleij”. Ondanks de vrije ligging zijn alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en medisch centra om de hoek.

De woningen worden geheel volgens de hoogste energie-neutrale eisen gebouwd.
Met andere woorden: nul op de meter! Deze toekomstbestendige energievoorziening wordt gerealiseerd door maximale zonnepanelen op de zuidkant voor elektra. De geavanceerde waterwarmtepomp en ondergronds buizenstelsel in combinatie met platte zonnebuizen zorgen voor warmte in de winter en koeling in de zomer. Er is bewust gekozen voor strakke natuurlijke duurzame materialen om de woningen een stoer karakter mee te geven. De gehele constructie zorgt voor een extreem hoge isolatiewaarde. Ten aanzien van de indeling is de koper nog vrij om met de architect om de tafel te gaan zitten.

De prijs van de woning inclusief bouwgrond betreft een indicatieve prijs. Deze wordt definitief bepaald na keuze aannemer.

De verkoop geschiedt door gunning eigenaar. Uiteraard staan wij en de eigenaar open om al uw vragen en/of suggesties met u te bespreken.

Belangrijkste kenmerken

TypeHerenhuis, Twee onder een kapwoning
Bouwjaar2023
Woonoppervlakte253 m²
Aantal kamers6
StatusBeschikbaar
Vraagprijs€ 1.345.000 k.k.
AanvaardingIn overleg

Bieding