Primulastraat 36, Hilversum

VERKOCHT

€ 375.000 k.k.

Belangrijkste kenmerken

TypeEengezinswoning, Hoekwoning
Bouwjaar1930
Woonoppervlakte69 m²
Aantal kamers5
StatusVerkocht
Vraagprijs€ 375.000 k.k.
AanvaardingIn overleg
BEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 15 APRIL 2022, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 18 APRIL 2022 12:00 UUR.

30-er jaren geschakelde hoekwoning met diepe tuin op het westen in fijne woonomgeving nabij bos en heide.

Aan een rustige straat in Hilversum-Zuid, nabij natuur, winkelstraat de Gijsbrecht en lagere scholen gelegen 30er jaren geschakelde hoekwoning met voor-/achtertuin en achterom. Het huis bevindt zich in gedateerde staat van onderhoud en behoeft een modernisatie.

Vele voorzieningen zijn nabij. Zo zijn in de wijk zowel basis- als voorgezet onderwijs, winkelgebied Chatham met supermarkt, cafetaria en fietsenwinkel en De Gijsbrecht zijn op loopafstand gelegen. Ook de natuur van de Kolhornse heide en het Loosdrechtse bos en uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht zijn om de hoek.

Indeling:
Begane grond: entree, trap met trapkast, woonkamer, keuken, hal met deur naar tuin en toilet.
1e verdieping: 3 in grote variërende slaapkamers, kleine badkamer met douche en wastafel.
Zolder: via trap vanuit kleine slaapkamer bereikbare sta-hoge met dakkapel.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 89 m2 (NEN 2580), perceeloppervlak ca. 144 m2;
- Bouwjaar 1930;
- C.V.-installatie Intergas (bouwjaar 2013);
- Stenen berging in de achtertuin;
- Beschermd Stads- dorpsgezicht;

Wat u verder moeten weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving. Huurders van de Alliantie hebben tot en met 18 april voorrang op overige belangstellenden.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegmenthuurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 18 april voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bieding