Stadsring 51, Amersfoort

BESCHIKBAAR

€ 945.000 k.k.

Belangrijkste kenmerken

TypeHerenhuis, Twee onder een kapwoning
Bouwjaar1910
Woonoppervlakte314 m²
Aantal kamers13
StatusBeschikbaar
Vraagprijs€ 945.000 k.k.
AanvaardingIn overleg
Op een centrale locatie in Amersfoort staat deze zeer royale helft van een dubbele stadsvilla. Het pand is de afgelopen jaren in gebruik geweest als kantoorruimte, maar is in het verleden als woning gebruikt. De villa biedt ongekende mogelijkheden om deze functie weer in ere te herstellen en te transformeren tot een zeer royaal en comfortabel woonhuis. Een combinatie van wonen en werken is uiteraard ook uitstekend mogelijk.

Het object is gelegen aan de rand van de binnenstad, op loopafstand van het NS-station. Alle voorzieningen, zoals winkels, horeca, theater en bioscopen, bevinden zich binnen handbereik. De ligging, een parallelweg aan de Stadsring, zorgt er voor dat u binnen enkele minuten op de A1 en A28 staat.

Indeling
Begane grond
Entree, garderoberuimte, toilet met fonteintje. Fraaie voorkamer met mooi lichtinval door de erker. Toegang tot de hal met trapopgang, praktische trapkast, tweede toilet met fontein. Vanuit de hal heeft u toegang tot de gang die toegang geeft tot twee royale kamers, waarvan een met loopdeur naar de tuin en de ander met openslaande deuren naar de tuin. De grote kamer en suite is voorzien van hoge plafonds met ornamenten en de originele schouwen. Indien gewenst kan er in de voorkamer een deur worden geplaatst, zodat er vanuit de entree direct toegang is tot deze ruimte.

Aan de achterzijde heeft u vanuit de kamer en suite toegang tot de keuken met openslaande deuren naar de tuin. De keuken is voorzien van een wasbak en vaatwasser.

Eerste verdieping
Voorportaal, gang met vaste kast, kleine pantry en toilet met fonteintje. Toegang tot vijf kamers van goed formaat. De grotere kamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon.

Tweede verdieping
Overloop, toegang tot drie kamers. Een kamer is voorzien van een pantry en bergkast met cv-ketel. De grootste kamer (ca. 57 m²) is eenvoudig op te delen in twee kamers.

Tuin
Het pand beschikt over een fijne stadstuin op het westen. In de tuin staat een overkapping voor de fietsen en beschikt over een achterom. 

Kenmerken
- Woonoppervlakte 314 m²
- Perceel 299 m²
- Zeer goed geschikt voor een combinatie van wonen en werken
- Stadstuin op het westen
- Op loopafstand van alle voorzieningen
- Gemengde bestemming, zowel wonen als werken toegestaan. Meer informatie over de bestemming is via de Gemeente Amersfoort te verkrijgen.

Bieding