Ten Boomstraat 3, Hilversum

VERKOCHT

€ 239.000 k.k.

Belangrijkste kenmerken

Bouwjaar1955
Woonoppervlakte66 m²
Aantal kamers3
StatusVerkocht
Vraagprijs€ 239.000 k.k.
AanvaardingIn overleg
Licht 3-kamer HOEK appartement (66m2), gelegen op de tweede woonlaag van het appartementencomplex in Hilversum. In de onderbouw bevindt zich een ruime berging van 19m2.

Het appartement is aantrekkelijk gelegen! Op nog geen 10 minuten lopen van een grote supermarkt en treinstation Hilversum Media Park. Natuurgebied Westerheide ligt op maar 350m afstand. Wat wil je nog meer?

Indeling:
Entree/hal met intercom en toegang tot toilet. Heerlijk lichte en ruime (28m2) woonkamer. Leuk is het extra raam in de zijgevel. Vanuit de woonkamer is toegang tot het balkon aan de achterzijde. Dichte keuken met doorloop naar het balkon en doucheruimte met wastafel. Twee slaapkamers, beide voorzien van een vaste kast.

Bijzonderheden:
- KOOP GOEDKOOP regeling van toepassing
- Zelfbewoningsplicht, woning mag niet worden verhuurd!
- PVC vloer met vloerverwarming (2022)
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Servicekosten 102,- per maand
- Eigen CV ketel (2015)
- Energielabel E

KOOP GOEDKOOP regeling van toepassing:

Deze woning is betaalbaar, doordat de grond niet gekocht maar gehuurd wordt, tegen een aanzienlijke korting.

De grondhuur bij deze woning bedraagt pas na het 10e jaar € 163,63 per maand (prijspeil 2022). De korting op de grondhuur is het eerste jaar 100%! Het tweede jaar bedraagt de korting 90%, het derde jaar 80%, etc. Met andere woorden u betaalt in het eerste (kalender-)jaar dus geen erfpachtcanon, gezien de nieuwe eigenaar weer op 100% korting begint. De betaalde grondhuur (canon) is fiscaal aftrekbaar.

Bieding