Willem Bontekoestraat 109, Hilversum

VERKOCHT

€ 365.000 k.k.

Belangrijkste kenmerken

TypeEengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar1962
Woonoppervlakte101 m²
Aantal kamers5
StatusVerkocht
Vraagprijs€ 365.000 k.k.
AanvaardingIn overleg
Aantrekkelijke KOOP GOEDKOOP regeling, nu met VERLAAGDE canon! Verzorgde eengezinswoning met sta hoge kelder en stenen berging. De woning heeft 3 slaapkamers en een ruime zolder met dakkapel (2016) voorzien van nokverhoging. Woonoppervlakte 101m2, perceeloppervlakte 138m2, bouwjaar 1962.

De woning is aantrekkelijk gelegen, in een rustige straat en dichtbij heel veel voorzieningen. Onder andere: supermarkt, natuurgebied, scholen, sportverenigingen, treinstation en uitvalswegen. Kortom, wat wilt u nog meer?!

KOOP GOEDKOOP:
Deze woning is betaalbaarder dan andere woningen! Doordat de grond niet gekocht maar gehuurd wordt, tegen een aanzienlijke korting. De grondhuur bij deze woning bedraagt pas na het 10e jaar €259,70 (prijspeil 31-3-2023). De korting op de grondhuur is het eerste jaar 100%! Het tweede jaar bedraagt de korting 90%, het derde jaar 80%, etc. Met andere woorden u betaalt in het eerste (kalender-)jaar dus geen erfpachtcanon, gezien de nieuwe eigenaar weer op 100% korting begint. De betaalde grondhuur (canon) is fiscaal aftrekbaar!

Indeling:
Begane grond: Entree/hal met toilet en toegang tot de kelder. Doorzon woonkamer met airconditioning (2022) en deur naar de achtertuin. De open keuken (2016) is geplaatst in een hoek opstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Middels de deur in de keuken kom je ook in de achtertuin.

Verdieping: Overloop met vaste kast. Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen, de grote slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon en heeft ook airconditioning (2022). Badkamer met wastafel, douchcabine en radiator.

Zolder: Vast trap naar grote zolderruimte met dakkapel voorzien van nokverhoging. Door de goede stahoogte voelt deze verdieping als volwaardig. Achter de knieschotten is voldoende bergruimte. Verder is hier de CV opstelling (2012) en aansluiting voor wasmachine en droger.

Tuin: Keurig aangelegde voortuin met diverse beplanting. Onderhoudsvriendelijke achtertuin met bestrating, border v.v. beplanting, stenen berging en achterom. Zonligging op het oosten.

Bijzonderheden:
- Met aantrekkelijke KOOP GOEDKOOP regeling!
- De grondhuur is fiscaal aftrekbaar
- Zelfbewoningsplicht
- Dakkapel met nokverhoging (2016)
- Woonkamer en slaapkamer v.v. airconditioning (2022)
- Woonkamer en slaapkamers met laminaat vloeren
- Energielabel D

Bieding